Més de 30 anys dedicats al teu benestar

N

Psicologia

N

Logopèdia

N

Neuropsicologia

N

Psicopedagogía

El millor equip professional

Des d’ISEP Clínic desenvolupem una tasca d’atenció clínica que abasta tant la prevenció de patologies com el seu tractament, gràcies a un equip professional format per un ampli quadre d’especialistes de nombroses disciplines: psicòlegs clínics, psicòlegs escolars, psiquiatres, pedagogs, psicopedagogs, logopedes, neuropsicòlegs, psicomotricistes i mediadors.

El mètode ISEP Clínic

A ISEP Clínic entenem la salut com un equilibri dinàmic entre factors biològics, psicològics i socials, que s’influeixen mútuament. Abordem els problemes dels nostres pacients des d’una òptica multidisciplinar, donat que creiem que la col·laboració activa entre professionals de diversos àmbits és indispensable en la nostra tasca diària. Només així podem comprendre la situació del pacient i de la seva família des d’un punt de vista global i aconseguir la màxima efectivitat en les nostres intervencions.  

La feina dels nostres especialistes es coordina per mitjà de reunions setmanals de seguiment, on es dissenyen les estratègies més eficaces per tractar cada cas, en funció de les característiques i situació actual del pacient.

Una mica d’història

ISEP Clínic va néixer a Barcelona el 1982 amb l’obertura del seu primer centre. Forma part del Grup ISEP, un conjunt d’empreses dedicades a la formació, i treballa conjuntament amb l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, ISEP. Es tracta de la primera institució europea privada en especialitats psicològiques, pedagògiques i de la salut que es dedica tant a la docència com a la intervenció.   

Actualment comptem amb més d’una vintena de centres repartits per tota Espanya i ens hem convertit en la primera xarxa de centres multidisciplinars de l’Estat. L’obertura de consultoris a través del negoci de la franquícia ha permès crear una ampla xarxa assistencial privada, especialitzada en la psicologia i la logopèdia, que es caracteritza pel seu servei personalitzat i equips professionals de gran qualitat. 

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.